The OmniMove Games

Op 30 april is het zover: onze allereerste OmniMove Games! Alle leden kunnen dat weekend deelnemen aan deze CrossFit wedstrijd. Hieronder vind je een lijst terug met al de oefeningen die mogelijk kunnen voorkomen tijdens de workouts van de OmniMove Games op zaterdag. We verwachten van de deelnemers dat ze deze bewegingen kennen en pijnvrij kunnen uitvoeren. Met deze lijst kan iedereen zich beginnen voorbereiden. Met vragen over de bewegingen kan je altijd bij de coaches terecht.

Lijst met oefeningen

Op zaterdag 30/4 kunnen alle CrossFit OmniMove leden deelnemen aan de wedstrijd. De workouts worden een aantal dagen voor de wedstrijd bekend gemaakt. Op dezelfde moment zullen ook pas de RX gewichten bekend worden gemaakt. Iedere WOD zal ook een scaled versie hebben. Zo kan iedereen zelf beslissen, bij iedere WOD opnieuw, of hij/zij RX of scaled meedoet.

Na de WODs op zaterdag, zullen de besten van iedere categorie doorgaan naar zondag. Hou je zondag dus zeker ook vrij! Let op: op zondag verwachten we misschien wel meer van de deelnemers dan enkel deze bewegingen!

Na deze lijst zal ook het logo binnenkort klaar zijn en bekend gemaakt worden. Beetje bij beetje komt het dichterbij. Nog 10 weken te gaan, be prepared!!

Liefs,

De coaches!

 

Recent Posts