STARTEN MET CROSSFIT

Eerste gratis CrossFit sessie

Waarom starten met Crossfit?

Crossfit is misschien wel de meest variërende sport ter wereld en situeert zich ver weg van de basic gyms waar je volledig aan je lot overgelaten wordt om elke keer weer hetzelfde schemaatje te volgen.

Crossfit draait om verstandig sporten onder professionele begeleiding en dus blessurevrij trainen op je eigen niveau. Crossfit is leuk, bijzonder efficiënt en bovendien oefen je vooral functionele bewegingen.

Onze coaches houden iedere atleet goed in de gaten, maar ook onze zeer gevarieerde ‘community’ zorgt ervoor dat iedereen met een fijn gevoel huiswaarts keert na elke training.

 

Hoe starten met Crossfit?

Schrijf je in via onderstaand formulier voor een gratis en vrijblijvende proefles. Voor, tijdens en na deze les word je begeleid door een van onze coaches. Zo ontdek je al onze mogelijkheden en ga je vanaf de start oefenen volgens de juist techniek en de correcte uitvoering van elke beweging.

Gratis Proefles OmniMove

Schrijf je nu in voor een gratis introles

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je in en kom een eerste keer gratis sporten. Onze coaches staan klaar om jou te begeleiden!

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

In welke vestiging wil je graag starten?

Heb je nu al vragen of opmerkingen?