Kettlebell Strength Workshop

Zin om een hele dag te swingen en je billen eens te laten voelen hoe het écht moet? En dit alles uiteraard met een kettlebell, zoals het een CrossFitter betaamt? Kom dan op zondag 22 november naar CrossFit Herentals voor de Kettlebell Strength Workshop.

In deze workshop komt de basis van de kettlebellbewegingen en –oefeningen aan bod. Gebaseerd op de trainingsprincipes van StrongFirst, dé goudstandaard op vlak van kettlebells. Als 1 van de enige 3 StrongFirst-gecertificeerde instructeurs in België ben je bij coach Dorian in goede handen.

Tijdens deze workshop wordt er aandacht gegeven aan de volgende 4 bewegingen:

  • Kettlebell Swing
  • Turkish Get-Up
  • Kettlebell Squats
  • Kettlebell Presses

Naast het aanleren van een correcte uitvoering van de bewegingen wordt er ook veel aandacht besteed aan je ademhaling tijdens het kettlebell werk. Want er is niets zo lastig als 40 swings unbroken uit te kunnen voeren, maar dan wel op je adem te trappen voor je kan starten met het volgende deel van de WOD. Na deze workshop zal je ook dat probleem van de baan kunnen vegen, mits wat oefening.

Ontdek dit en nog veel meer voordelen van trainen met kettlebells, leer de basisbewegingen en toepassingen in detail en verbeter op die manier je CrossFit-capaciteiten!

Voor meer informatie en inschrijven, spreek een van de coaches aan of stuur een mail naar [email protected]

Recent Posts