CrossFit For Life

Word is out! CrossFit OmniMove doet weer mee aan Music For Life!

Logo MFLIn het weekend van 12-13 december gaan wij 24u CrossFitten voor het goede doel. Het goede doel waar we ons dit jaar voor gaan inzetten is de Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose. Met 5 ploegen van elk 6 personen gaan wij trachten deze 24 uur rond te werken en zoveel mogelijk herhalingen af te werken. Beter gekend onder de naam ‘AMRAP’ (As Many Reps As Possible).

Wij zijn dus op zoek naar mensen en bedrijven die ons willen sponsoren. Iedere cent is er eentje extra die rechtstreeks naar ons goede doel zal gaan, nl. de Muco vereniging. Heb jij interesse om te sponsoren? Neem dan contact op met een van de deelnemende leden, of stuur ons een mailtje op [email protected] om alle informatie te krijgen ivm de sponsoring.

Wij starten op zaterdag om 12u vol motivatie aan deze 24 uren. Naast de nodige sponsoring, zullen we iedere extra bron van motivatie kunnen gebruiken. Vandaar een warme oproep naar alle leden, vrienden en sympathisanten van CrossFit OmniMove en de Muco vereniging en alle andere geïnteresseerden: kom ons een duwtje in de rug geven! Iedereen is welkom om gedurende deze 24 uur (ja zeker, ook ’s nachts!) te komen supporteren.

Omdat we iedereen de kans willen geven om deel te nemen aan deze actie, en omdat we weten dat niet iedereen deze 24 uur WOD kan of wilt meedoen, organiseren we ook twee momenten waarop je een uur kan komen ‘CrossFitten For Life’. Iedereen die (op zijn minst) een beetje ervaring heeft met CrossFit, kan op zaterdag 12/12 om 20u00 een uur komen meedoen met ‘CrossFit For Life’. Op zondag 13/12 om 11u00 herhalen we dit nog een keer. Ook voor dit uur kan je zelf je sponsors zoeken die jou willen steunen en motiveren, en die hun bijdrage willen leveren voor het goede doel.

Dit evenement zal doorgaan op de volgende locatie:
CrossFit OmniMove, Geel
Snelwegstraat 7
2260 Westerlo-Oevel

CrossFit OmniMove, de Muco vereniging en alle muco patiënten zijn iedereen die steunt door middel van deelname, sponsoring of als supporter, alvast enorm dankbaar!

Recent Posts